Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

7e fit20@work studio geopend in Zwijndrecht

10 november 2015
Sinds deze maand kunnen werknemers van Heerema Fabrication Group terecht in de nieuwe fit20@work studio die is gevestigd op het hoofdkantoor in Zwijndrecht. Door middel van de nieuwe Personal Training studio draagt fit20 bij aan het verbeteren van het persoonlijk welzijn en het terugdringen van het ziekteverzuim bij HFG.

Heerema heeft naast medewerkers met fysiek zware beroepen op de werf, ook kantoor-medewerkers in het bedrijf. “Het mooie van fit20 is dat ze voor beide groepen een passend en effectief trainingsprogramma hebben. Het maakt zelfs niet uit of je duo-trainingsmaatje sterker is of niet, iedereen kan tegelijk getraind worden”, vertelt Koos-Jan van Brouwershaven, CEO bij Heerema Fabrication Group. “Gezonde werknemers zijn voor ons belangrijk. Fysieke kracht zorgt niet alleen voor minder klachten, ook mentaal worden onze werknemers met fit20 sterker en gezonder.” Van Brouwershaven is enthousiast over de trainingen bij HFG: “Die 20 minuten trainen geven je een ongelooflijk prettig gevoel, bijna hetzelfde gevoel van voldoening dat ik heb na een uur hardlopen. Ik heb weinig tijd om te sporten en een studio zo vlak bij op onze werf van HFG is dan ideaal.

Bij fit20 kunnen mensen terecht die weinig tijd hebben om te trainen en gebaat zijn bij of behoefte hebben aan een persoonlijke begeleiding. De oefeningen worden in twintig minuten in slow motion uitgevoerd in een omgevingstemperatuur van 17°C waardoor sportkleding overbodig is; de zeer langzame bewegingen en de gekoelde ruimte voorkomen transpiratie.