Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

8tea5 opent in Haagse Passage

Franchisegever en franchisenemer zijn binnen één formule, een prima combinatie. Herdjie Zhou is  oprichter van  8tea5 en opende vorige week  zijn tweede eigen vestiging van de formule.

De opening  bleef niet onopgemerkt bij het Haagse publiek. ‘’Er ontstond een enorme wachtrij bij de opening van de winkel. We hebben zelfs voor een opstopping gezorgd midden in het winkelcentrum.  Ook de afgelopen dagen is het continue erg druk geweest in de winkel’’, vertelt Zhou trots over de opening van de nieuwe vestiging. “Ik heb extra personeel moeten oproepen om de vraag aan te kunnen, het is echt gekkenhuis. Ook op de traditioneel rustige dagen zat het vol bij mij.” We zijn erg blij dat we de kans kregen om een vestiging op de plaats te openen’’.

De formule beschikt over enkele vestigingen in Nederland en heeft daarnaast ook één vestiging in Antwerpen, België. Het laten zien van de eindeloze mogelijkheden van verse thee en de daarop aansluitende marketing maakt de formule uniek. Een uniek product wat bijvoorbeeld wordt aangeboden door 8tea5 is Mojito  bubble tea: met een basis van groene jasmijn thee, munt, limoen en crushed ice.

De formule werkt sinds een jaar met franchisenemers. Dit levert grote voordelen op. ‘’ Onze franchisenemers kennen de wensen en behoefte van de lokale bevolking. Hierdoor komt een passende lokale marketingcampagne makkelijker van de grond.’’

Daarnaast kunnen ondernemers die zich aansluiten bij de franchiseformule profiteren. ‘’ Wij adviseren franchisenemers op het gebied van lokale marketing. Daarnaast krijgt de franchisenemer toegang tot een groot inkoopnetwerk en krijgt hij administratie-, kassa- en planningsystemen aangeboden. Zo proberen wij onze franchisenemers zo goed mogelijk te ondersteunen tijdens de opstart.’’

In 2014 zal 8tea5 nog twee winkels openen. Ook in 2015 zijn al verschillende openingen gepland.