Whitepaper: hoe kom ik aan franchisenemers?
Een paar maanden geleden publiceerde De Nationale Franchise Gids een whitepaper over hoe franchiseformules hun wervingsproces zo optimaal mogelijk kunnen inrichten. Uit onderzoek van De Nationale Franchise Gids is gebleken ...
Van jong en zonder werk naar een Kwalitaria avontuur
Stel je bent twee beste vrienden, je werkt allebei in de horeca en komt allebei zonder werk te zitten. Dan kun je bij de pakken neerzitten of je gaat aan ...
Christel Teeuwen (Primera) bij Het Nationale Franchise Congres 2020
Met ruim 15 jaar ervaring binnen de retail en Primera kent Christel alle ins en outs van de formule. Begonnen als hoofd marketing staat ze nu mede aan het roer van ...
Bij de ondernemer op de werkvloer: Fam. Eckhardt – Doppio Espresso Maassluis
Het was feest in Winkelcentrum Koningshoek in Maassluis op zaterdag 8 april 2017. Familie Eckhardt vierde de officiële opening van Doppio Espresso Maassluis, samen met de bezoekers van het winkelcentrum. Stella (45) ...
De markt groeit en New York Pizza groeit mee
‘Er komen volop kansen in de grote steden’ New York Pizza blijft in een opmerkelijk tempo groeien. In 2019 kwam er opnieuw een twintigtal vestigingen bij van de Nederlandse pizzaformule. “Als ...
Door en door Kvik: van franchisebegeleider naar franchisenemer
Hans Zevenbergen (54) is franchisenemer bij keukenformule Kvik. Sinds twee jaar runt hij met veel succes en plezier de Kvik vestiging in Barendrecht. Hans: “Twintig jaar geleden werkte ik bij Brugman ...