Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

A Music Moment brengt de Anne&Max soundtrack naar jouw huiskamer

Op dit moment zitten alle negentien vestigingen van Anne&Max dicht, toch streeft de franchiseformule ernaar om gasten zoveel mogelijk te bedienen waar kan. Alle producten kunnen voor thuis besteld worden via de webshop. Nu lanceert Anne&Max in samenwerking met A Music Moment ook een Spotify afspeellijst met alle muziek die normaal in de vestigingen van Anne&Max gedraaid wordt.

Sinds het begin van 2020 worden alle vestigingen van Anne&Max voorzien van de achtergrond muziekdienst ‘Soundtrack’ door A Music Moment. Het is de enige zakelijke muziekdienst die ondersteund wordt en (legaal) een connectie heeft met Spotify. De connectie met Spotify maakt het mogelijk om de afspeellijsten die normaal te horen zijn op locatie nu ook aan te bieden in een vorm van een Spotify afspeellijst.

‘’In samenwerking met A Music Moment heeft Anne&Max de perfecte combinatie gevonden van food en muziek. De muziek die te horen is in de vestigingen is afgestemd op het moment van de dag en heeft een ondersteunde rol. Dit alles om de beleving bij Anne&Max als jij jouw eerste espresso van de dag drinkt of van een super club geniet zo optimaal mogelijk te maken! Voorheen konden wij met het programma Soundtrack live de muziek delen met onze gasten. Nu wij helaas jullie niet kunnen ontvangen in onze vestigingen, bieden wij onze afspeellijsten nu aan via Spotify.’’ Aldus Nina den Iseger, woordvoerder van Anne&Max.

Webshop

Anne&Max probeert tijdens deze coronaperiode zo veel mogelijk in contact te blijven met haar klanten. Dit doen ze onder andere via de social media kanalen (Instagram, Facebook en LinkedIn). Daarnaast zijn ze een maand geleden ook begonnen met een webshop. De webshop staat gevuld met voornamelijk bio-producten.

[box]Wil je meer weten over franchisen bij Anne&Max? Klik dan hier voor meer informatie![/box]
×