Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Aandeelhouder worden van Anne&Max?

Investeren kan al vanaf €250, je krijgt dan een certificaat en je bent mede-eigenaar van het merk. Bij inleg vanaf €125.000 word je lid van de echte vriendenclub en verwerf je een belang van 1% of meer in Anne&Max B.V. en word je ‘Preferent Certificaathouder’ met stemrecht in de aandeelhoudersvergadering van Anne&Max.

Als investeerder profiteer je mee van de groei van Anne&Max. En die is niet gering: zo is de omzet de afgelopen twee jaar met maar liefst 40% gegroeid.

Anne&Max is een plek waar je zorgeloos kunt ontbijten, koffiedrinken, de krant lezen (of een boek), waar je uitgebreid kunt lunchen, werken en samen dingen kunt delen. Een plek om te zijn, niet een plek om te bezoeken. Vanaf 2005 is Anne&Max flink gegroeid. Op dit moment heeft de formule ruim 28 vestigingen. Anne&Max heeft de ambitie om internationaal te groeien en daar kan jij aan bijdragen.

Doelen

Anne&Max heeft een aantal korte-, middellange- en lange termijn doelen. De formule wil binnen 5 jaar uitbreiden naar 65 vestigingen in Nederland en binnen 10 jaar internationaal uitrollen. Ook zijn ze verschillende andere opties aan het bekijken zoals een Anne&Max Hotel, delicatessenwinkel en shared-working spaces. Anne&Max wil de komende jaren groeien in het aantal franchisevestigingen, flagshipstores in eigen beheer en wil binnen één jaar uitrollen naar het buitenland. Daarnaast willen zij investeren in omnichannel strategie en de kwaliteit en gastvrijheid verder optimaliseren door te investeren in medewerkers en trainingsmodules (De Anne&Max Academia).

Waarom investeren in Anne&Max

Anne&Max is een bewezen en winstgevend concept. Op dit moment heeft Anne&Max 28 huiskamers met een omzet van ruim 16,3 miljoen euro.

Heb jij interesse in investeren in Anne&Max? Klik dan hier om certificaten te reserveren. De daadwerkelijke verkoop van de certificaten start begin februari

Ontvang gratis meer informatie over Anne&Max

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Anne&Max

×