Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

ABACUS bijlesinstituut op zoek naar ondernemers!

ABACUS bijlesinstituut verzorgt bijlessen en huiswerkbegeleiding aan huis in alle schoolvakken en op alle niveaus. Daarnaast hecht ABACUS grote waarde aan de individuele behoefte van de leerling. Hierdoor heeft de formule een hoog slagingspercentage en gaat 97 procent van de leerlingen vooruit en niet achteruit. 
Over de formule

ABACUS is opgericht in 1992 en in 2009 een franchiseformule geworden. Het bijlesinstituut telt twaalf regionale bijlesinstituten die in bijna 250 Nederlandse gemeentes werkzaam zijn. Door de bewuste benadering van individuele sterke en zwakke punten van de leerling is ABACUS in korte tijd populair geworden. Mede door de innovatieve aanpak zijn zij snel gegroeid als formule en hiermee landelijk dekkend in Duitsland.

 Wat biedt ABACUS?

Abacus staat voor kwaliteit, betrokkenheid en resultaat. Een bijlesdocent die één -op- één met een leerling aan de slag gaat, kan vaak beter dan de leraar op school ontdekken welke leerproblemen of leerachterstanden er zijn. Leerlingen kunnen in meerdere vakken les krijgen en er is huiswerkbegeleiding mogelijk aan huis. Daarnaast biedt ABACUS CITO- en examentrainingen die binnen de reguliere bijlessen vorm worden gegeven.

Franchisenemer worden bij ABACUS?

Als franchisenemer van ABACUS begeleidt je op een positieve wijze bijlesdocenten. Je zorgt voor de perfecte match tussen leerling en docent en je bent mede met de docent het aanspreekpunt voor de klant/ouders. Daarnaast werf je nieuwe leerlingen en voer je intakegesprekken bij ouders en leerlingen thuis.

Voordelen van ondernemen bij ABACUS
  • Je krijgt een intensieve en individuele scholing aan het begin van de tijd als ondernemer.
  • Door de ervaring die ABACUS heeft, kan de ondernemer op verschillende gebieden ondersteunt worden.
  • Je kunt met een beperkt eigen risico franchisenemer worden.
Wat wordt er van de franchisenemer gevraagd?
  • Je bent communicatief waardig en hebt een vriendelijke omgang met klanten en docenten.
  • Je hebt affiniteit met jeugd en onderwijs.
  • Je bent ambitieus en leergierig.
  • Je bent persoonlijk betrokken en klantgericht.
  • Je hebt financieel en academisch inzicht.
Je eigen ABACUS vestiging?

Herken jij je in het profiel van ABACUS? Ben jij een gepassioneerde ondernemer en klantgericht? Heb jij affiniteit met jeugd en onderwijs? Dan is dit je kans om franchisenemer te worden bij ABACUS bijlesinstituut!

[box] Word jij dé nieuwe franchisenemer bij ABACUS? Vraag hier vrijblijvend informatie aan. [/box]
×