Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Abacus Bijlesinstituut viert 25-jarig jubileum

ABACUS bijlesinstituut heeft dit jaar haar 25-jarig jubileum uitgebreid gevierd. In de afgelopen jaren heeft ABACUS duizenden leerlingen mogen ondersteunen met individuele bijles aan huis. ABACUS bedient zowel basisschoolleerlingen als middelbare scholieren. Ook MBO, HBO, en -universitaire studenten kloppen regelmatig voor hulp aan bij ABACUS.  

Ervaring telt

Eind 1992 werd het concept van individuele bijlessen bij de leerling thuis in Fürstenfeldbruck, Beieren (D) bedacht en uitgewerkt door dr. Gerd Garmaier. Vanaf het begin hecht ABACUS tijdens de bijlessen grote waarde aan de individuele behoeften van elke leerling. Juist deze bewuste benadering van individuele sterke en zwakke punten van de leerling was de basis voor de groei en populariteit van ABACUS.

Innovatieve aanpak

Al na korte tijd bleek dat deze innovatieve aanpak veel succes opleverde voor de leerlingen. Daarom waren de bijlessen van ABACUS al na enkele jaren landelijk dekkend in heel Duitsland beschikbaar. Vervolgens werd ABACUS ook internationaal werkzaam. De jaren erna werden franchise-bijlesinstituten opgericht in Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk, Nederland, Liechtenstein en Luxemburg.

Het succes van ABACUS

In ruim 25 jaar tijd heeft het franchise-systeem van ABACUS zich bewezen.  ABACUS kreeg maar liefst vier onderscheidingen: INFRATEST bekroonde de diensten en ons concept na landelijk onderzoek zelfs twee keer met een 9,2! Het ABACUS concept – individuele bijles thuis –  is in verschillende Europese landen succesvol.

Markt voor bijlessen blijft zeer positief

De verwachting is dat de vraag naar individuele bijles blijft groeien. Franchisepartner worden bij ABACUS betekent samenwerking met een solide partner die haar sporen in Nederland en Europa ruimschoots heeft verdiend. In Nederland werkt Abacus met een hecht en enthousiast team van franchisenemers. Opvallend is dat er nauwelijks verloop onder de franchisenemers is. ABACUS is met circa 100 franchisepartners in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Nederland en Frankrijk een ervaren en succesvolle franchisegever. Voor de westelijk helft van Nederland zoekt ABACUS nog enthousiaste franchisenemers.

Ontvang gratis meer informatie over ABACUS Bijlesinstituut

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

ABACUS Bijlesinstituut

×