Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Abacus introduceert videotraining voor eindexamens

Al reeds drie decennia lang verzorgt Abacus bijlessen aan huis en heeft het Bijlesinstituut als oudste bijlesinstituut van Nederland zijn stempel gedrukt op het Nederlandse onderwijs en bijles-landschap. Met een voortdurende pioniersgeest heeft Abacus gestreefd naar innovatie en verbetering van bijlessen aan huis voor leerlingen in alle vakken. Dit jaar heeft Abacus een opwindende vernieuwing aangekondigd die alle vakken omvat: de vernieuwende eindexamentraining met behulp van videotraining.

Videotraining voor eindexamens

In een tijd waarin vernieuwing en toegankelijkheid essentieel zijn voor succesvol onderwijs, heeft Abacus Bijlesinstituut, naast de bijlessen aan huis, een nieuw product geïntroduceerd dat alle vakken omvat: eindexamentraining met behulp van videotraining. Dit innovatieve concept heeft als doel de bijlessen optimaal te ondersteunen en leerlingen in staat te stellen zich voor te bereiden op hun eindexamens op een efficiënte en moderne manier, en dat alles op hun gemak en in hun eigen tempo, ongeacht het vak.

Altijd en overal toegankelijkheid

Een van de meest in het oog springende kenmerken van deze vernieuwende eindexamentraining is de flexibiliteit van “altijd en overal toegankelijkheid”. Met behulp van videotraining kunnen leerlingen de video’s bekijken en bestuderen op de momenten die het beste bij hun schema passen, of dit nu ’s avonds thuis is, tijdens een schoolpauze, of zelfs onderweg. Dit stelt studenten in staat om te leren op hun gemak en in hun eigen tempo.

Leren zonder boeken

Een ander fundamenteel voordeel van deze nieuwe aanpak, die voor alle vakken geldt, is het concept van “leren zonder boeken”. In plaats van zich door omvangrijke leerboeken te moeten worstelen, krijgen studenten nu de mogelijkheid om complexe examen-vraagstukken visueel en auditief te benaderen. De videomodules van Abacus bevatten visuele voorbeelden die de complexe vraagstukken verhelderen en leerlingen in staat stellen de eindexamenstof diepgaand te begrijpen, en dat alles op hun eigen gemak en tempo.

Wat deze vernieuwende eindexamentraining echt onderscheidt, is het feit dat alle examenstof van elk vak volledig is vastgelegd op video. Elk onderwerp, elke formule en elk cruciaal concept wordt zorgvuldig uitgelegd en geïllustreerd in de videotrainingen. Dit garandeert dat scholieren niets over het hoofd zien en dat ze een grondig en volledig begrip van de examenstof ontwikkelen. Met deze diepgaande aanpak kunnen studenten met vertrouwen hun examens tegemoet gaan.

Doelstelling Abacus Bijlesinstituut

Het uiteindelijke doel van Abacus Bijlesinstituut met deze vernieuwende eindexamentraining is om studenten in alle vakken te helpen hogere scores te behalen. Door, naast de bijlessen, gebruik te maken van innovatieve leermethoden geloven ze dat studenten hun volledige potentieel kunnen bereiken en veel beter kunnen presteren dan ooit tevoren.

De markt voor bijles is groot en de verwachting is dat de vraag naar bijles blijft stijgen. Wil je meer weten over franchise bij Abacus, neem dan snel contact op.

 

Ontvang gratis meer informatie over ABACUS Bijlesinstituut

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

ABACUS Bijlesinstituut

×