Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

ABN-AMRO Retailer of the Year Awards 2018

Tijdens de verkiezingen van de ABN-AMRO ‘Retailer of the year’ award zijn er weer een aantal bedrijven in de prijzen gevallen. De winnaars zijn tot stand gekomen door 215.000 consumenten in heel Nederland die hun stem konden uitbrengen. in totaal zijn er 29 winnaars verdeeld over 29 categorieën.

In de categorie ‘Audiciens’ is Specsavers voor het tweede jaar op rij als winnaar gekozen. “We zijn ongelooflijk trots op het winnen van deze award! Dat we dit jaar wederom zijn uitgeroepen tot beste audicien is ongelooflijk en bevestigt eens te meer dat onze strategie klopt.” aldus Remko Berkel, algemeen directeur Specsavers Nederland.

Expert is voor het tweede jaar op rij verkozen tot Beste Winkelketen van Nederland in de categorie Elektronica. Expert is met een grote meerderheid van de stemmen verkozen tot de winnaar in de categorie Elektronica. “We zijn hier super trots op. Een award die duidelijk aangeeft dat Expert bestaat uit echte ondernemers, die nog volop bezig zijn met hun klanten. Klantgericht, persoonlijke aandacht, persoonlijke benadering en een hoge servicegraad maken dat klanten Expert ook dit jaar weer gekozen hebben tot Beste Winkelketen.” aldus, Directeur Dik Pijl.

Welkoop is tot winnaar uitgeroepen in de volgende categorieën , namelijk: Tuin & Webshop Tuin, Dierenspeciaalzaak & Webshop Dierenspeciaalzaak. Welkoop is nu voor het vijfde jaar op rij de beste winkelketen Tuin. Ook de titel beste dierenspeciaalzaak sleepten zij voor het vijfde jaar op rij binnen.

Overige winnaars

Andere winnaars waren onder andere: de Primera in de categorie ‘Kantoorartikelen’,  Eye Wish opticiens in de categorie ‘Opticiens’ en Runnersworld in de categorie ‘Sport’.

×