Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Admirror biedt de Custom Made Smart Admirror

21 februari 2017
Franchiseformule Admirror  is gespecialiseerd in reclame-uitingen op spiegels (spiegelreclame). Om adverteerders op afstand te kunnen laten bepalen welke advertenties op de spiegels getoond worden biedt de formule de Custom Made Smart Admirror. Remy Bordewin, eigenaar van Admirror: “Via een persoonlijke login op ons Content Management Systeem kunnen adverteerders online de digitale spiegels beheren en boodschappen, foto’s en video’s plaatsen. Hierdoor kan de adverteerder op een unieke wijze communiceren met de doelgroep en zorgen voor extra beleving”.

“De Smart Admirror is een Nederlands product, welke geheel in eigen beheer wordt geproduceerd. Samen met onze Nederlandse partners wordt hardware op maat gemaakt en assembleren wij de componenten in eigen huis tot een compleet product”, aldus Bordewin. “De Smart Admirror kan naar eigen wens en huisstijl worden gemaakt. Middels een innovatief communicatiemedium extra beleving creëren en het merk promoten.”

Admirror is op zoek naar gedreven ondernemers die met passie hun eigen Admirror franchise willen opbouwen en mee willen groeien met deze unieke en innovatieve formule. Klik hier voor meer informatie.