Admirror: Franchisepartner in Noord-Nederland gezocht

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

admirror-interieur

De juiste doelgroep bereiken op het juiste moment op de juiste plaats door middel van trendy en innovatieve spiegels. Deze digitale spiegels zijn vanaf afstand te beheren waardoor foto’s, video’s, nieuwsstreams en social media berichten met één druk op de knop op alle gewenste spiegels staan. Admirror is op zoek naar gedreven ondernemers die met passie hun eigen Admirror franchise willen opbouwen en mee willen groeien met deze unieke en innovatieve formule.

Als franchisepartner van Admirror werk je in je eigen regio waarbij je zorgt dat de spiegels worden geplaatst op diverse top locaties en ga je op zoek naar adverteerders die er op communiceren.

Admirror verzorgt interne training en biedt hulp bij het benaderen van locaties en adverteerders in de markt. Als franchisenemer krijg je toegang tot een eigen Content Management Systeem voor het beheren van de digitale Smart Admirrors en adverteerders. Daarnaast staat Admirror garant voor 24/7 service en monitoring.

Admirror is op zoek naar gedreven franchisepartners in de regio Friesland, Groningen en Drenthe. Geïnteresseerd? Klik dan hier voor meer informatie en neem vrijblijvend contact met ons op!

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website