Admirror introduceert nieuw concept: Admirror Medical

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Admirror is een formule gespecialiseerd in het bereik van de juiste doelgroep door middel van spiegelreclame en communicatie. Via de Admirrors worden reclame,- communicatieboodschappen aan de doelgroep getoond in bijvoorbeeld cafés, restaurants, bioscopen, sportclubs, winkels en tegenwoordig ook in ziekenhuizen.

Wegens het succes van de Admirrors heeft de formule een nieuw concept ontwikkeld: de Smart Medical Admirror. De Smart Medical Admirror is geschikt als Narrowcasting communicatie medium richting medische specialisten, patiënten en bezoekers. Via dit kanaal kunnen zowel het personeel als de bezoekers in behandelruimtes, wachtkamers en/of sanitaire voorzieningen geïnformeerd, gemotiveerd en geïnspireerd worden.

“Wij zijn momenteel druk bezig om de formule landelijk uit te rollen en zijn op zoek naar franchisenemers in onder andere de Randstad, Groningen en Friesland die samen met ons Admirror op de kaart willen zetten”, aldus Remy Borderwin directeur en franchisegever van Admirror. “De franchise partner investeert in de spiegels, werft locaties waar de Admirrors geplaatst zullen worden en adviseert sterk doelgericht de reclameruimte.”

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij Admirror? Klik dan hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.