Admirror op zoek naar franchisepartners

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Admirror

De juiste doelgroep bereiken op het juiste moment op de juiste plaats door middel van trendy en innovatieve spiegels. Deze digitale spiegels zijn vanaf afstand te beheren waardoor foto’s, video’s, nieuwsstreams en social media berichten met één druk op de knop op alle gewenste spiegels staan. Admirror is op zoek naar gedreven ondernemers die met passie hun eigen Admirror franchise willen opbouwen en mee willen groeien met deze unieke en innovatieve formule.

Als franchisepartner van Admirror werk je in je eigen regio waarbij je zorgt dat de spiegels worden geplaatst op diverse top locaties en ga je op zoek naar adverteerders die er op de Admirror communiceren. Je bent ondernemer, maar je staat er niet alleen voor!

“Wij zijn momenteel druk bezig om de formule landelijk uit te rollen en zijn op zoek naar franchisenemers in de Randstad die samen met ons Admirror op de kaart willen zetten”, aldus Remy Bordewin directeur en franchisegever van Admirror. “De franchise partner investeert in de spiegels, werft locaties waar de Admirrors kosteloos geplaatst zullen worden en adviseert sterk doelgericht de reclameruimte, dat is de inkomstenbron.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website