Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Admirror zoekt franchisenemers in de Randstad (adv.)

Franchiseformule Admirror laat reclame-uitingen zien via speciale spiegels, ook wel de Smart Admirror genoemd. De Smart Admirror kan naar eigen wens en huisstijl ingesteld worden. Denk hierbij aan verschillende maten, omlijsting in kleur of van diversen soorten hout naar keuze met eventueel een bedrijfslogo.

“Wij zijn momenteel druk bezig om de formule landelijk uit te rollen en zijn op zoek naar franchisenemers in de Randstad die samen met ons Admirror op de kaart willen zetten. De franchise partner investeert in de spiegels, werft locaties waar de Admirrors kosteloos geplaatst zullen worden en adviseert sterk doelgericht de reclameruimte, dat is de inkomstenbron”, verteld Remy Bordewin directeur en franchisegever van Admirror.

“Via een persoonlijke login op ons Content Management Systeem kunnen adverteerders online de digitale spiegels beheren en boodschappen, foto’s en video’s plaatsen. Hierdoor kan de adverteerder op een unieke wijze communiceren met de doelgroep en zorgen voor extra beleving”, aldus Bordewin.

Admirror is op zoek naar gedreven ondernemers die met passie hun eigen Admirror franchise willen opbouwen en mee willen groeien met deze unieke en innovatieve formule. Klik hier voor meer informatie.