Admirror zoekt franchisenemers regio Amsterdam (adv.)

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Admirror zoekt franchisenemers in de regio Amsterdam. Admirror specialiseert zich in reclame-uitingen op spiegels (spiegelreclame), ook wel de Smart Mirror genoemd.

Met de Smart Admirror kunnen adverteerders bepalen welke boodschap (foto’s, video’s, nieuwsstreams en social media berichten) er op welk moment getoond moet worden. De Smart Admirror is een Nederlands product, welke geheel in eigen beheer wordt geproduceerd. Samen met onze Nederlandse partners wordt hardware op maat gemaakt en assembleren wij de componenten in eigen huis tot een compleet product.

Franchisenemer

Admirror is op zoek naar gedreven ondernemers die met passie hun eigen Admirror franchise willen opbouwen en mee willen groeien met deze innovatieve formule. Als franchisenemer van Admirror werk je in je eigen regio waarbij je zorgt dat de spiegels worden geplaatst op verschillende locaties. Wanneer een franchisenemer begint bij de formule volgt er eerst een interne training, en biedt Admirror hulp bij het benaderen van locaties en adverteerders in de markt.

Admirror is op zoek naar gedreven franchisepartners regio Amsterdam. Geïnteresseerd? Neem dan via deze link vrijblijvend contact met ons op!

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website