Admirror zoekt franchisepartners voor verdere expansie

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

admirror-interieur

Voor verdere expansie is Admirror op zoek naar franchisepartners in onder andere Groningen, Friesland, Amsterdam, Rotterdam-Den Haag (Randstad). Admirror is een franchiseformule die zich specialiseert in reclame-uitingen op spiegels (spiegelreclame). De spiegels, genaamd Smart Admirror, zijn vanaf afstand te beheren waardoor foto’s, video’s, nieuwsstreams en social media berichten met één druk op de knop op alle gewenste spiegels komen te staan. Op deze manier kan de juiste doelgroep worden bereikt op het juiste moment op de juiste plaats.

Admirror is op zoek naar gedreven ondernemers die met passie hun eigen Admirror franchise willen opbouwen en mee willen groeien met deze unieke en innovatieve formule. Als franchisepartner van Admirror werk je in je eigen regio waarbij je zorgt dat de spiegels worden geplaatst op diverse top locaties en ga je op zoek naar adverteerders die er op de Admirror communiceren.

“Wij zijn momenteel druk bezig om de formule landelijk uit te rollen en zijn op zoek naar franchisenemers in onder andere de Randstad die samen met ons Admirror op de kaart willen zetten”, aldus Remy Bordewin directeur en franchisegever van Admirror. “De franchise partner investeert in de spiegels, werft locaties waar de Admirrors kosteloos geplaatst zullen worden en adviseert sterk doelgericht de reclameruimte, dit is de inkomstenbron.”

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij Admirror? Klik dan hier voor meer informatie.

 

 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website