(adv.) Sluit u aan en onderneem mee in groeimarkt

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

home instead_Verticaal_wit_tag_thiszorgAls franchisenemer van Home Instead Thuisservice maakt u deel uit van onze sterk groeiende onderneming in een veelbelovende markt. Veelbelovend, omdat wij voorzien in de groeiende behoefte van 2,4 miljoen 65+ senioren aan individuele ondersteuning thuis. Ondersteuning die hen helpt zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving te blijven wonen. Onze doelgroep zal naar verwachting de komende vijfentwintig jaar in aantal verdubbelen.

Wij zijn onderdeel van ’s werelds grootste en meest succesvolle onderneming voor niet-medische thuiszorg met ruim 1000 franchisekantoren verspreid over 18 landen. In Nederland willen we dit jaar onze aanwezigheid verder uitbreiden. Daarom zijn we op zoek naar franchisenemers in de regio’s Groningen/Haren, Arnhem/Oosterbeek, ’t Gooi, Breda, Zuid-Limburg, Den Haag/Wassenaar en Amsterdam.

Wilt u samen met ons de uitdaging aangaan om als zelfstandig ondernemer het wereldwijde succes van Home Instead Senior Care ook in Nederland vorm te geven? Bel dan met Marloes van den Berg (023 82 00 912). U kunt haar ook mailen: info.franchise@homeinstead.nl.

Lees hier ook meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise