(advertentie) Domino’s Pizza zoekt ondernemers voor de regio Twente en de Achterhoek!

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Domino's Pizza

Ben je zelfstandig, hou je van uitdaging, dynamiek en pizza én ben je er niet vies van om je handen uit je mouwen steken? Start dan als franchisenemer bij Domino’s Pizza!

Domino’s Pizza is het grootste pizza bezorg- en afhaal bedrijf ter wereld. Onze expertise en passie voor het maken en bezorgen van verse, hete pizza’s heeft ons al talrijke prijzen opgeleverd, maar meer nog hebben we de loyaliteit van miljoenen pizza liefhebbers over de hele wereld.

Op zaterdag 28 juni 2014 is er een open dag voor potentiële franchisenemers die graag in de regio Twente en de Achterhoek willen gaan ondernemen. Hiervoor is onze vestiging in Enschede West van 12.00 tot 15.00 uur opengesteld. Dus overweeg jij om de stap naar het franchisenemerschap te nemen, maar ben je er nog niet helemaal uit en wil je graag kennismaken met onze formule? Meld je dan aan!

Stuur een email met je naam en telefoonnummer naar Anneke de Groot via anneke.degroot@dominos.nl of meld je aan via onze website http://www.dominos.nl/nl/franchising/franchise-information-days

Adres: G.J. van Heekstraat 223, 7521 AA ENSCHEDE

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise