[Advertorial – Beveiliging, kassa en telefoon op één lijn]

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Vodafone
Het aantal elektronische toepassingen op de winkelvloer neemt in hoog tempo toe. Een goede infrastructuur is daarom cruciaal. Voor Vodafone en HIPnet was dit de reden om de handen ineen te slaan en samen met HIPnet een oplossing speciaal voor de retail te ontwikkelen. “Gezamenlijk kunnen we de klant ‘best of both worlds’ leveren”, legt Roy van de Kamp van Vodafone uit.

Op de winkelvloer worden steeds meer oplossingen op het VPN-netwerk aangesloten. De beveiliging, de kassa en de telefoon zijn slechts enkele voorbeelden. Om deze toepassingen goed te laten werken is een goede infrastructuur nodig. Veel retailers hebben voor al deze diensten een aparte aanbieder. Sander van Duijn van HIPnet legt uit waarom dit niet handig is. “Nu krijgt een retailer van elke aanbieder een aparte factuur. Ook moeten ze vaak vastrecht voor meerdere toepassingen betalen. Bij HIPnet zitten alle diensten in één pakket. Hierdoor is er één aanspreekpunt en krijgt de retailer maar één factuur. Dit is niet alleen gemakkelijker maar scheelt per winkel toch al snel honderd euro per maand.”

lees verder…

Bericht uit de nieuwsbrief van de nationale franchise & formule brief │ voor al uw franchisenieuws | dinsdag 22 juni 2010.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise