Advertorial – DA zoekt franchisenemers

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

DA is dé franchiseformule voor de zelfstandige drogisterij-ondernemer. Met meer dan 200 vestigingen in Nederland is DA goed vertegenwoordigd. Lokaal ondernemerschap wordt gestimuleerd en in combinatie met een inspirerend assortiment en goede service, maakt DA daarmee het verschil.

De DA-winkels zijn ingericht volgens het Fris, Gezond en Mooi concept, waarbij de winkel is opgedeeld in drie werelden. Elke wereld vertegenwoordigt een assortiment.  De indeling zorgt voor een overzichtelijke winkel waarbij beleving en verleiding een belangrijke rol spelen. Aangevuld met deskundig advies en goede service. Het concept is voor elke DA-ondernemer modulair inzetbaar. Dat houdt in dat de drie modules afhankelijk van het lokale marktgebied worden ingevuld.

DA zoekt ondernemers die zelfstandig een vestiging kunnen leiden. Het leveren van topkwaliteit in advisering en producten vind jij een vanzelfsprekendheid. Je houdt ervan om de klant optimaal te bedienen en bent graag bezig met schoonheid, gezondheid en verzorging.

Bent u ook geïnteresseerd in DA? Klik dan hier voor meer informatie

 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.