Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Afhaalpunten Bol.com bij Etos

In navolging van zusterformule Albert Heijn, heeft Etos sinds kort ook afhaalpunten van Bol.com in 24 vestigingen geopend. Consumenten die voor elf uur ’s avonds een bestelling doen bij de webwinkel, kunnen deze de volgende middag zonder extra kosten afhalen bij winkels van de drogist. Ook kan de consument pakketjes binnen dertig dagen kosteloos terug sturen via het afhaalpunt. Dit meldt Retailnews op haar website.

Tijdens het bestelproces kunnen klanten aangeven of zij de bestelling willen afhalen bij een Albert Heijn, Kiala of Etos-afhaalpunt in de buurt. Met een speciale zoekfunctie kan de consument het dichtstbijzijnde afhaalpunt opzoeken.

Vorige maand werd het al mogelijk om zo’n zevenhonderd artikelen van het huismerk van Etos te bestellen via Bol.com. In totaal bieden de twee Ahold-dochters op deze manier ruim vijftigduizend producten in persoonlijke verzorging aan.

“Door de uitbreiding van ons assortiment vinden steeds meer Nederlanders online wat ze zoeken voor hun dagelijkse benodigdheden of juist unieke aankoop. Naast het vergroten van bestelgemak, willen we klanten ook helpen bij het ontvangen of afhalen van deze bestellingen”, aldus marketingdirecteur Michel Schaeffer van bol.com tegenover Retailnews.