Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Afslanken & contourverbetering met behulp van Infrarood Fitness

Wil je gericht trainen op specifieke delen van je lichaam, oftewel de “probleemzones”? Dan hoef je niet naar de sportschool. Als je wilt afslanken en betere contouren wilt creëren, moet je doelgericht trainen op die specifieke plekken. Met de FitnessCabine van Infrarood Fitness kun je effectief en gericht gewicht verliezen. Je traint in infrarood warmte, waardoor je spieren snel opwarmen. Binnen enkele minuten stijgt je lichaamstemperatuur met 0,5 tot 1 graad. Warme spieren kunnen meer kracht verdragen, dus zonder dat je het merkt, train je op een hoger niveau dan tijdens gewone fitness. Gedurende 30 minuten focus je uitsluitend op billen en benen, heupen & taille en/of buik. Door te trainen in de warmte worden afvalstoffen optimaal afgevoerd, vooral op die plekken die flink geactiveerd worden tijdens de training.

Omvang verliezen op gerichte plekken is absoluut mogelijk!

Je traint twee keer per week alleen op de probleemzones met specifieke trainingsschema’s. Bij elke training wordt het aantal herhalingen van de oefeningen verhoogd. Na 5 weken schakel je over naar een intensiever schema om de spieren in die zones sterker te maken. Sterke en strakker aangespannen spieren zorgen voor betere contouren. Naast gewichtsverlies kun je ook sneller overtollig vet en cellulitis kwijtraken in infrarood warmte. Tijdens de training worden afvalstoffen veel beter afgevoerd en verbrand je ook meer calorieën. Het transpiratieproces tijdens de training kost ons lichaam aanzienlijke energie. Bovendien train je in de cabine 2 tot 4 spiergroepen tegelijkertijd. Dit betekent dat 30 minuten Infrarood Fitness vergelijkbaar is met 60 tot 90 minuten reguliere fitnesstraining, afhankelijk van het niveau. Kortom, Infrarood Fitness zorgt voor een effectief en succesvol proces om gewicht te verliezen en mooiere contouren te krijgen.

Als lifestyle coach, diëtist of gewichtsconsulent kun je je onderscheiden en je klantenkring vergroten door Infrarood Fitness aan te bieden. Hiermee bereik je een doelgroep die behoefte heeft aan een compleet pakket: training, voedingsadvies en persoonlijke begeleiding.

Wil je meer weten? Vraag dan nu (vrijblijvend) informatie aan.

Ontvang gratis meer informatie over Infrarood Fitness

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Infrarood Fitness

×