AH stopt met merk Albert.nl

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

albert heijn franchise

In de loop van 2014 gaat Albert.nl weer Albert Heijn heten.

Klanten bestellen nu hun boodschappen al via ah.nl en daar is de merkwisseling al toegepast. Volgens AH gaat het ‘omkatten’ van het merk nog wel enige jaren duren. ‘De bezorgauto’s gaan we niet overspuiten en ze worden pas vervangen als het nodig is. Ook de kratjes blijven we gebruiken totdat ze kapot zijn’, aldus Adriaan Thierry, EVP Omnichannel marketing & format bij AH. Thierry doet zijn uitspraken in het personeelsblad Aha.

Experiment
Albert Heijn meldt verder dat er in 2013 ruim een miljoen bol.com-pakketten zijn opgehaald in Albert Heijnzaken. Daarnaast is er in de Albert Heijn in Huizen een proef aan de gang met de best verkopende boeken van Bol.com, die op voorraad liggen in de winkel met daarnaast een bestelscherm voor andere boektitels. Daarvoor bestaat de mogelijkheid dat die de volgende dag worden opgehaald.

Pick up points
Albert Heijn heeft nu landelijk dertien pickup-points en vier bezorgpunten bij bedrijven. ‘Dat aantal gaan we dit jaar verder verhogen’, aldus Thierry die verder meldt dat er een tabletversie komt van Appie en dat automatisch gegenereerde boodschappenlijstjes eind 2014 worden geïntroduceerd.’

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise