Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

AH to go en Thuisbezorgd.nl starten samenwerking

Op 14 december 2018 is AH to go met Thuisbezorgd.nl in Amsterdam een samenwerking gestart met de bezorging van het AH to go assortiment. Vanaf twee locaties zullen de producten van de supermarkt per elektrische fiets bezorgd worden. Vanaf begin 2019 zullen er meer initiatieven komen op het gebied van thuisbezorging van haar producten.

De bezorgservice zal niet het volledige AH to go assortiment bevatten. Vooral de populaire producten zullen onder de bezorgservice vallen. Dit zullen producten zoals soepen, poké bowls, vers belegde broodjes, salades, fruitsnacks en verse sappen zijn. De producten zullen opgehaald worden bij een van de twee deelnemende vestigingen opgehaald worden. Dit zijn de vestigingen aan de Ferdinand Bolstraat en op het Waterlooplein.

Vertrouwen in de samenwerking

De samenwerking zal over twee maanden geëvalueerd worden. “Wij willen onze klanten een zo breed mogelijk scala aan maaltijdopties bieden. De samenwerking met een retailer brengt hier vernieuwing in en dat is waar wij altijd naar op zoek zijn”, aldus Silvie Cremers, Director of Sales van Thuisbezorgd.nl. “Het online bestellen van een lunch of maaltijd raakt steeds meer ingeburgerd. Samen met Thuisbezorgd.nl kunnen wij nog meer klanten blij maken met onze lekkere, verse producten”, aldus Jan-Willem Dockheer, general manager AH to go.

Thuisbezorgd.nl is al een geruime tijd aan de gang om het aantal steden waar zij hun eigen bezorgers ter beschikking stellen te vergroten. Bezorgdienst “Scoober”, ook van het bedrijf, is tegenwoordig in zes Nederlandse steden beschikbaar en is ook gratis.

×