Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

AH to go naar ruim 100 BP-tankstations

Het uitbreiden van Albert Heijn to go naar BP-tankstations is deze week in Nederland gestart. BP Vliete aan de A58 bij Krabbendijke in Zeeland heeft een AH to go gekregen. Na de opening in Zeeland is het de bedoeling dat er dit jaar nog 14 AH to go komen bij andere BP-tankstations. Het plan voor 2022 is om ruim 80 BP-tankstations om te bouwen en ruim 100 BP-tankstations te kunnen realiseren verspreid over Nederland.

Met de opening van BP Vliete heeft AH to go inmiddels een samenwerking met tien BP-tankstations. Deze samenwerking is het gevolg van de eerdere proef tussen BP en Albert Heijn. Het plan is om iedere week een AH to go bij een BP-tankstation te plaatsen, zodat er aan het einde van het jaar 24 combinatie locaties zijn.

“De combinatie tussen AH to go en BP-tankstation biedt een mooie gelegenheid om ter plekke vers bereid eten te bieden aan de klant. Het assortiment zal vooral bestaan uit koffie, belegde broodje, salades, croissants en snacks. Daarnaast zal er ook in de tankstation autoproducten te vinden zijn zoals motorolie en ruitensproeiervloeistof”, aldus de grootgrutter.

De samenwerking tussen BP en AH to go zal goed op elkaar aansluiten. De ambitie van beide bedrijven is altijd en overal klaar te staan voor de klant. Voor BP sluit deze samenwerking aan bij de uitvoering van haar strategie om het convenience aanbod wereldwijd te herdefiniëren en uit te breiden. Door de Covid-19 pandemie werd de opening van de nieuwe combinatie locaties vertraagd.

×