Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

AH to go opent pas in 2021 bij BP-tankstations

‘’De opening van de Albert Heijn to go-locaties bij ongeveer 100 BP-tankstations in Nederland zal niet eerder zijn dan 2021. De aanleiding hiervoor is de coronacrisis’’, zegt een woordvoerder van Albert Heijn tegen FoodClicks.
Gevolgen van COVID-19 op de opening

Al eerder dit jaar werd er bekend dat er door coronacrisis een vertraging zou komen in het openen van de nieuwe to go-locaties. Op dit moment blijkt dat het dit jaar niet meer gaat gebeuren. De aanleiding zijn de coronamaatregelen omdat deze om aanpassingen in de shop vragen. De laatste locatie die werd geopend eind juli dit jaar is van Twist aan de Laan der Verenigde Naties in Dordrecht. In maart werd aangekondigd dat Albert Heijn en BP hun samenwerking wilden uitbreiden naar 100 locaties. Op het moment dat het besluit werd genomen hadden zij gezamenlijk acht locaties geopend.

De samenwerking

Wat bieden de Albert Heijn en BP in hun samenwerking? Bij de BP-tankstations zal de klant een keuze hebben aan vers bereid eten en drinken voor onderweg. Dit zal bijvoorbeeld baristakwaliteit koffie, belegde broodjes, salades, croissants, snacks en verse vruchten- en groentesappen.

×