Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

AH to go start met pin- en kassaloze winkels

Vanaf deze week kunnen klanten bij twee AH to go’s in het Medisch Centrum in Amsterdam winkelen met de “tap to go” kaart waardoor zij niet meer langs de kassa hoeven.

Jan-Willem Dockheer, directeur AH to go: “Dit is voor ons absoluut een mijlpaal. Onze klanten willen we altijd en overal volop keuze, kwaliteit en gemak bieden. Met tap to go brengen we dat gemak echt naar een volgend niveau. Wie staat er nu voor z’n plezier in de rij? Met tap to go behoort dit tot het verleden en kunnen klanten vrijwel direct genieten van dat heerlijke broodje of lekker sapje.” Albert Heijn wil haar klanten in alle tachtig winkels de mogelijkheid geven om pin- en kassaloos te winkelen. Komende week gaat dit ook van start bij de Ah to go vestiging op het metrostation van Amsterdam Centraal.

Hoe werkt “tap to go”?

Klanten downloaden de tap to go app en activeren daarin de tap to go kaart. Met de app en de kaart kan de klant het prijskaartje op het schap scannen. Het bedrag van dit product word na tien minuten automatisch van de klant zijn rekening afgeschreven.

Ontwikkeling

De eerste test van dit “tap to go” concept was in december 2017 op het hoofdkantoor van Ahold Delhaize in Zaandam. De tap to go app is nu alleen beschikbaar voor het besturingssysteem Android. IOS en Windows volgen later.

×