Ahold en Blokker geïnteresseerd in V&D-panden

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Een aantal V&D-vastgoedeigenaren zegt brieven te hebben gehad van Ahold, Blokker Holding en Hudson’s Bay. De Volkskrant meldt dat zij in die brieven kenbaar hebben gemaakt geïnteresseerd te zijn in een aantal winkels van de keten wanneer deze gaan sluiten.

Blokker is naar eigen zeggen niet in de race voor een overname van het warenhuisketen. De brieven waren vooral bedoeld als inventarisatie van mogelijke toekomstige ruimtes voor de winkels van zowel Blokker als Ahold. Het Canadese Hudson’s Bay is eerder wel genoemd als mogelijke koper.

De curatoren van V&D zijn met een aantal serieuze kandidaten in gesprek gegaan over een mogelijke doorstart. Vandaag, dinsdag 19 januari, nemen de curatoren van V&D een besluit met welke kandidaten ze verder willen onderhandelen. Eind deze maand zal er meer duidelijkheid komen en op 17 februari zal de overname worden uitgevoerd.

Tot de geïnteresseerde partijen behoren naast enkele winkelbedrijven ook investeringsmaatschappijen. De bewindvoerders willen V&D en La Place samen verkopen.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.