Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Albert Heijn breidt bezorgmogelijkheden uit met Deliveroo en Thuisbezorgd

albert heijn deliveroo

De boodschap- en bezorgmogelijkheden van Albert Heijn wordt uitgebreid: Albert Heijn beschikt momenteel over een eigen bezorgservice, maar wil via Thuisbezorgd en Deliveroo sneller bezorgen. Door middel van het uitbreiden van de bezorgmogelijkheden wil Albert Heijn concurreren met andere flitsbezorgers.

De dochteronderneming van Ahold Delhaize laat weten dat consumenten vanaf volgende week via Thuisbezorgd en Deliveroo kunnen kiezen uit circa 1200 Albert Heijn producten. Met deze samenwerking richt Albert Heijn zich vooral op voedingsmiddelen met een hoge NutriScore.

De pilot gaat volgende week van start met twee winkels in Amsterdam. In de proef zal er gebruikt worden gemaakt van beide fysieke winkels van Albert Heijn. Door de consument bestelde producten worden in de winkel opgehaald, daarna worden de boodschappen door een Deliveroo bezorger of een Thuisbezorgd bezorger opgehaald en thuisbezorgd. De supermarktketen geeft aan dat het streven is om in de toekomst de pilot uit te breiden naar meerdere steden.

Marit van Egmond, CEO van Albert Heijn laat weten dat Albert Heijn voor iedereen beter eten op elk moment beschikbaar wil maken. Albert Heijn doet dit al met een eigen bezorgservice, maar wil dit uitbreiden met Thuisbezorg en Deliveroo. Gijs Weterings, country director van Thuisbezorgd geeft aan dat de samenwerking als doelstelling heeft om de consument meer gemak, keuze en de beste service willen bieden.

Albert Heijn heeft in het verleden al eens met beide bezorgplatformen gewerkt. Zo kon de consument via Thuisbezorgd.nl AH to Go-producten bestellen. Vorig jaar startte Deliveroo met een bezorgconcept genaamd ‘Hop’. De bedoeling van Hop is dat consumenten binnen 10 minuten de bestelde boodschappen kunnen verwachten. Joep Hutschemakers, General Manager van Deliveroo Benelux geeft aan dat de ervaring met Deliveroo Hop in verschillende markten keurig toegepast kan worden in de Nederlandse markt.

Ontvang gratis meer informatie over Albert Heijn

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Albert Heijn

×