Albert Heijn en BP gaan samenwerken

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformules Albert Heijn to go en BP gaan samenwerken om het aanbod van vers en gezonder eten en drinken bij tankstations in Nederland uit te breiden. Supermarktketen Albert Heijn heeft dinsdag 7 september zijn eerste AH to go-winkel geopend bij een BP tankstation in Nieuwerkerk aan Den IJssel.

BP haalt met Albert Heijn to go een bewezen succesvolle retail formule in huis. Ruben Beens, verantwoordelijk voor de retail van BP in Nederland zegt op de website van de Albert Heijn “Wij weten dat onze klanten steeds vaker etenswaren voor directe en latere consumptie in onze shops kopen. Hier spelen wij op in door samen met Albert Heijn to go een gevarieerd aanbod te creëren […] met een continu wisselend aanbod van lekkere en gezondere etenswaren voor onderweg en thuis.”

De komende maanden zullen nog eens vijf vestigingen verspreid door het land hun deuren openen. Het gaat om hierbij echter wel om een proef. De overige vijf winkels komen bij andere BP vestigingen in Oostzaan, Rijswijk, Amsterdam, Nieuwegein en Deventer.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.