Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Albert Heijn opent 50e filiaal in België

Albert Heijn heeft vandaag (woensdag 12 februari) haar 50e filiaal geopend in de Belgische deelgemeente Eisden, vlakbij Maasmechelen. De nieuw Albert Heijn zou goed zijn voor ongeveer 45 nieuwe banen.

Raf van den Heuvel, general manager van Albert Heijn België, vertelt dat ze streven naar 100 Albert Heijn supermarkten in België. Het nieuwe pand komt onder leiding te staan van Eric Vermesen en Heidi Loos.

Vers

Albert Heijn biedt in dit nieuwe filiaal (net zoals andere pas geopende filialen) een extra groot versassortiment. Er komt een breed assortiment op de groenten- en fruitafdeling, in de bakkerij, bij de planten en bloemen en op de afdeling convenience (verse maaltijden en salades gefocust op gemak).

Carrefour

Het pand waar Albert Heijn ingetrokken is, is het pand wat Carrefour eerst in gebruik had. Dit pand biedt 4.400 m² aan winkel- en horecaruimte. Dit is niet de eerste keer dat Albert Heijn intrekt in een pand van Carrefour, dit werd eerder ook al gedaan in Genk en Wijnegem.

Verder uitbreiden

Albert Heijn opent binnenkort nog meer nieuwe vestigingen in België. Binnenkort opent Albert Heijn in Sint-Pieters-Leeuw haar deuren. Filiaal 52 staat ook al op de planning, deze wordt gebouwd in Westmeerbeek in de provincie Antwerpen.

×