Albert Heijn opent eerste bio-winkel

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Supermarktformule Albert Heijn opent aan de Twijnstraat in Utrecht de eerste AH vestiging voor biologische producten. Eind maart opende de grootgrutter in Amsterdam al een pop-up store met alleen biologische producten.

Naast de huidige AH vestiging wordt een andere ruimte van 30m² gehuurd en wordt na een verbouwing betrokken bij de winkel. 2 september a.s. moet het vernieuwde pand geopend worden met de biologische uitbreiding. “We waren op zoek naar een goede bestemming voor de kleine ruimte naast de winkel met een aparte ingang. Omdat steeds meer klanten kiezen voor biologische producten en de bio pop-up store in Amsterdam een succes was, hebben we besloten hier een kleine bio-winkel te openen,” zegt AH-woordvoerder Anoesjka Aspeslagh tegen Distrifood. In de biologische winkel worden zowel eigen merk als A-merk verkocht.

Klanten kunnen er vooral producten vinden voor het ontbijt, lunch, koffie (ook verse) en borrel (stortkokers met noten). Daarnaast voegt de franchiseformule een aantal populaire biologische producten toe zoals babyvoeding. “De winkel is te klein om het hele biologische assortiment aan te kunnen bieden. De Albert Heijn-supermarkt die ernaast zit, verkoopt ook biologisch assortiment. De belevering loopt via de supermarkt en de medewerkers van de bio-winkel komen ook uit de naastgelegen winkel,” aldus Aspeslagh.

 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.