Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Albert Heijn start ook in Hoofddorp met to go-concept

Het nieuwe winkelconcept van formule Albert Heijn is nu ook te vinden in de XL-vestiging in Hoofddorp. Het Allerhande Café en de Allerhande keuken zijn beide toegepast in de vestiging, waar mensen to go-producten kunnen bestellen.
Snel en gezond eten

De gehele Albert Heijn is in het winkelcentrum Vier Meren in Hoofddorp vernieuwd en het nieuwe concept is aan de supermarkt toegevoegd. Vlak naast de ingang bevindt zich het Allerhande Café en de Allerhande keuken, waardoor klanten niet de hele winkel door moeten. “Vooral klanten die tijdens werk of studie even wat willen halen of onderweg zijn’’, zegt supermarktmanager Peter van Spelden in Hoofddorp.

Lekker, gezond en duurzaam eten staat centraal in het concept. “Bovendien hebben we op het versplein een grote kweekkast waarin we zelf kruiden telen en oogsten. Je ziet het hele proces, van zaaien tot plantje.’’

Snelle uitbreiding van concept

Op dit moment is het concept al in 15 winkels van de formule te vinden. Hier zullen eind 2020 nog ongeveer 20 winkels bij komen. Met het Allerhande Café en de Allerhande keuken wil Albert Heijn zich meer richten op directe consumptie van producten. De formule beargumenteert dat een toenemend aantal klanten behoefte heeft aan vers, gezond, snel en makkelijk eten.

Over Albert Heijn

Albert Heijn is een supermarktformule voor alle dagelijkse boodschappen en verse producten. Albert Heijn is een supermarktformule die in de 19e eeuw is opgericht. Met 573 eigen vestigingen en 293 zelfstandig, is Albert Heijn één van de grootste supermarktketens in Nederland. In de jaren ’70 en ’80 is de formule snel gegroeid door middel van franchise.

×