Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Albert Heijn stopt bevoorrading van vestiging

Het Brabants Dagblad meldt dat de supermarktketen Albert Heijn opnieuw staakt met het leveren van producten aan de vestiging van franchiseondernemer Gerrit van Noort in Berghem. Ook meldt het Brabantse nieuws medium dat de winkel van Van Noort weer lege schappen vertoont.

De vestiging van Van Noort krijgt momenteel geen houdbare producten meer aangeleverd, dit is bevestigt door een woordvoerder van Albert Heijn. De reden om te stoppen met het leveren van producten aan de franchiser, of over het mogelijk weer starten met leveren word niet verklaard door de woordvoerder. Hetzelfde geldt voor de vestiging in Berghem, hier is ook niemand beschikbaar om een verklaring te geven over de situatie.

Niet de eerste keer

Afgelopen jaar heeft dezelfde situatie zich voorgedaan bij de vestiging in Beghem. Toen werd bekend voor het stoppen met bevoorraden van de winkel, de franchiser had een miljoenenschuld openstaan. Een vestiging in Leiden, ook onder leiding van Van Noort heeft toen dezelfde sancties opgelegd gekregen. Dit filiaal wordt tegenwoordig bestuurt door de supermarktketen zelf.

×