Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Albert Heijn zet in op App

De webwinkels van Albert Heijn worden opgenomen in de applicatie ‘Appie’. Binnenkort is het niet meer mogelijk om boodschappen te doen op webwinkel.ah.nl, bevestigt het bedrijf aan Twinkle. Albert Heijn wil hiermee duidelijkheid creëren.

Tegen Twinkle vertelt woordvoerster Dana Hoogkamer: ‘’we willen het online winkelen zo eenvoudig mogelijk maken. We gaan daarom alles wat met online winkelen te maken heeft onderbrengen in Appie. Dat brengt duidelijkheid.’’ Naast bezorgbestellingen wordt het ook mogelijk via de applicatie een order te plaatsen voor een van de Pick Up Points. Naast de AH Boodschappen webwinkel beheert Albert Heijn ook het AH Wijndomein, de AH Fotoservice en AH Telecom. Ook deze winkels zullen in de Appie voorkomen.

De Appie werd vier jaar geleden gelanceerd. Wanneer de app gereed is om de webshopfunctie over te nemen is hij ook geschikt voor gebruik op zowel laptops en pc’s als smartphones en tablets. De applicatie wordt ook gesynchroniseerd tussen de verschillende apparaten. Het boodschappenlijstje op de telefoon is dus ook zonder moeite op de laptop te bekijken. De verschillende onderdelen van de vernieuwde applicatie worden gefaseerd opgeleverd.