Alex Weber nieuwe CFO van McDonald’s Nederland

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Alex Weber is aangesteld als CFO door McDonald’s Nederland. Hiermee wordt hij verantwoordelijk voor de opstelling en uitvoering van het financiële beleid van de fastfoodketen in Nederland en zal hij leiding gaan geven aan de afdeling Finance. Hij volgt voormalig CFO Wendela van der Water op.

Rollen binnen het bedrijf

Weber heeft al zo’n 11 jaar ervaring met financiële functies bij Deloitte en AkzoNobel. Bij zijn laatste functie bij AkzoNobel had Alex als lid van het regionale managementteam en het SMU Financial Leadership team, medeverantwoordelijkheid over de regio Noord-Europa. Van der Water was sinds al 2001 werkzaam bij McDonald’s Nederland en heeft hier diverse financiële functies vervuld. Zij ontving in 2012 de internationale President’s Award voor haar bijdrage aan het bedrijf. Vanaf 2014 bekleedde zij de rol van Director Finance.

“Wij zullen Wendela missen. Tegelijkertijd zijn we verheugd dat we Alex, met zijn brede ervaring en frisse kijk op de business, toe kunnen voegen aan ons managementteam”, aldus Manu Steijaert, Managing Director McDonald’s Nederland.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise