Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

ALF International

02 oktober 2012

ALF International

Airconditioning- en luchtgordijnen specialist ALF International is een vooruitstrevend bedrijf dat al meer dan 20 jaar werkzaam is in de klimaatsbeheersingsbranche. Wij beschikken dan ook over een zeer uitgebreid en innovatief programma betreffende airconditioninginstallatie, luchtreinigingsinstallaties en luchtgordijnen. Daarnaast biedt ALF International aantrekkelijke service- en onderhoudscontracten, en is er de mogelijkheid tot het huren van airconditioning apparatuur.

Omdat wij niet merkgebonden zijn, kunnen wij in alle situaties een passende oplossing aanbieden. Voeg daar onze zeer gunstige prijzen aan toe en u begrijpt waarom wij al zo’n lange tijd een toonaangevend bedrijf zijn.

ALF International is een bedrijf dat door heel Nederland airconditioning apparatuur en luchtgordijnen levert en installeert. Alhoewel wij al zo’n lange tijd werkzaam zijn op dit gebied vernieuwen we continu en volgen we de marktwijzigingen op de voet. Ons bedrijf is flexibel en kan zich daardoor altijd in de situatie van de klant verplaatsen.

dinsdag 9 oktober 2012.