ALF International Leverancier

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

ALF International

Airconditioning- en luchtgordijnen specialist ALF International is een vooruitstrevend bedrijf dat al meer dan 20 jaar werkzaam is in de klimaatsbeheersingsbranche. Wij beschikken dan ook over een zeer uitgebreid en innovatief programma betreffende airconditioninginstallatie, luchtreinigingsinstallaties en luchtgordijnen. Daarnaast biedt ALF International aantrekkelijke service- en onderhoudscontracten, en is er de mogelijkheid tot het huren van airconditioning apparatuur.

Omdat wij niet merkgebonden zijn, kunnen wij in alle situaties een passende oplossing aanbieden. Voeg daar onze zeer gunstige prijzen aan toe en u begrijpt waarom wij al zo’n lange tijd een toonaangevend bedrijf zijn.

ALF International is een bedrijf dat door heel Nederland airconditioning apparatuur en luchtgordijnen levert en installeert. Alhoewel wij al zo’n lange tijd werkzaam zijn op dit gebied vernieuwen we continu en volgen we de marktwijzigingen op de voet. Ons bedrijf is flexibel en kan zich daardoor altijd in de situatie van de klant verplaatsen.

dinsdag 31 juli 2012.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise