Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Algemeen directeur Blokker treedt af

22 augustus 2017
Rob Heesen, algemeen directeur van franchiseformule Blokker, stopt per direct. De functie wordt direct ingevuld door CEO van Blokker Holding, Casper Meijer. De laatstgenoemde gaat de beide functies in de toekomst combineren. Dit meldde RetailDetail onlangs.

De strategiewijziging van Blokker was belangrijke factor in de beslissing van Heesen om af te treden. De winkelketen gaat namelijk alleen nog maar verder met de Blokker formule en alle andere formules worden van de hand gedaan. Meijer laat aan RetailDetail weten: “Wij respecteren Robs besluit. Blokker bevindt zich op een kantelpunt. De organisatie is onder Robs leiding in hoog tempo gemoderniseerd. Als we de prestaties van De Nieuwste Blokker-winkels en de online activiteiten isoleren, dan zien we een sterke en kansrijke winkelformule die op waardering kan rekenen van onze trouwe en nieuwe klanten. Er staat een goede basis, maar er is nog veel te doen.”

De algemeen directeur van Blokker laat weten dat de afgelopen jaren niet gemakkelijk zijn geweest. “Ik ben er trots op hoe we met elkaar in hoog tempo Blokker hebben weten te moderniseren. Wij hebben belangrijke keuzes gemaakt en wijzigingen doorgevoerd om de winkels eigentijds te maken.We zitten op het goede pad richting herstel en ik ben trots op het team van medewerkers dat in staat is de vernieuwing voort te zetten”,sluit Heesen af.