Algemeen Directeur Sjaak Kranendonk vertrekt bij SPAR

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Sjaak Kranendonk vertrekt per 1 januari 2018 als Algemeen Directeur van SPAR Holding B.V. De Raad van Commissarissen spreekt haar waardering uit voor wat Sjaak Kranendonk met SPAR heeft gepresteerd. Samen met Susanne Kroon (Commercieel) en Edith Appels (Financiën en Operations) vormt John van der Ent vanaf 1 januari 2018 de directie van SPAR Holding B.V.

Voorzitter van de Raad van Commissarissen, Saskia van Walsum: “Sjaak heeft in de afgelopen 9 jaar met het directieteam, de organisatie en de ondernemers SPAR getransformeerd van een traditionele groothandel in een moderne retailer met een eigen plaats in de Nederlandse foodretail-wereld. De verandering in een winkel met de focus op dagelijkse boodschappen heeft van SPAR een succesvolle niche speler gemaakt en het bedrijf is financieel zeer gezond. We verwachten dat de goede lijn voortgezet zal kunnen worden. We zijn Sjaak veel dank verschuldigd.

De Raad van Commissarissen is verheugd John van der Ent als Algemeen Directeur SPAR te kunnen presenteren. De 55 jarige Van der Ent deed food ervaring op als operationeel directeur van Makro Spanje en Maleisië en was onder andere eindverantwoordelijk voor V&D / La Place, Postkantoren bv en Etos en is in zijn huidige positie als boardmember bij Samsung Business Solutions verantwoordelijk voor digitalisering binnen retail.

“John is een zeer ervaren retailer die zijn sporen breed verdiend heeft. Hij is bekend met franchise organisaties en komt uit een ondernemersgezin. Hij zal de verdere uitbouw en vernieuwing van SPAR de komende jaren in goede banen kunnen leiden” aldus Saskia van Walsum.

John van der Ent: ” SPAR is een prachtig Nederlands merk met nog heel veel potentie, waar de komende jaren in het teken van groei zullen staan. Ik heb er veel zin in “

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website