Alle Nederlandse Taco Bell vestigingen gaan dicht

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Taco Bell sluit per direct al haar Nederlandse vestigingen. De fastfoodketen hoopt snel de drie restaurants weer te kunnen openen. De sluiting is volgens Taco Bell besloten door een “managementherstructurering” van de franchisenemer. Taco Bell heeft restaurants in Breda, Tilburg en Eindhoven. Hiervan ging de eerste zo’n anderhalf jaar geleden open. De keten had de ambitie om door te groeien naar vijftig restaurants in Nederland.

Het sluiten van de vestigingen lijkt snel beslist te zijn, de keten had nog meerdere vacatures online staan en plaatste begin van de maand nog een tweet dat er een manager voor de vestiging in Eindhoven gezocht werd.

Over Taco Bell

Nadat de oprichter van Taco Bell. succes boekte met hotdog- en hamburgerrestaurants opende hij in 1962 de eerste Taco Bell vestiging in Downey, Californië. Het was meteen een hit. Slechts vijf jaar na de opening van de eerste Taco Bell, was de kleine taco-kraam er klaar voor om een grote nationale onderneming te worden. Vandaag de dag komt het aantal Taco Bell restaurants tot 6.000 overal ter wereld. En heeft het miljoenen gasten die elke week naar Taco Bell komen om hun gerechten te eten.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise