Alphen aan den Rijn verwelkomt De Beren restaurant

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Op de valreep van 2017 opent restaurant De Beren op vrijdag 22 december om 16.00 uur haar deuren in het Alphense centrum. De nieuwe vestiging aan het Thorbeckeplein is de derde en laatste horecapartij die haar intrek neemt in het monumentale pand ‘het Nutsgebouw’. Om de opening van de 33ste vestiging van De Beren te vieren is januari omgedoopt tot Burgermaand met een special actie.

Het nieuwe restaurant in het Nutsgebouw beschikt over twee terrassen. Een terras aan het levendige Thorbeckeplein en een terras aan de zijde van het nieuwe sfeervolle haventje. Deze nieuwe vestiging bevat tevens de nieuwe look van De Beren. “Het restaurant is gekenmerkt door robuuste meubelen én met veel gebruik van natuurlijke materialen. Denk hierbij aan een warme sfeer met veel hout- en staalelementen. Het restaurant biedt voldoende ruimte voor grote gezelschappen en is ook perfect voor een intiemer diner. Tevens is de horecazaak dé plek om dit jaar de feestdagen te vieren met familie. Gasten kunnen beide Kerstdagen genieten van een diner bij De Beren in Alphen. Hiervoor dient wel een reservering gemaakt te worden, dit kan gemakkelijk door even te bellen.” aldus een medewerker van De Beren.

Het restaurant is iedere dag geopend vanaf 11.30 uur. Gasten kunnen er terecht voor zowel een lunch als een uitgebreid diner of voor een gezellige borrel.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website