Amberrosia breidt verder uit

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

amberrosia2

In de afgelopen vijf jaar heeft Amberrosia de eerste ervaringen opgedaan met een franchisenemer. De franchiseformule heeft besloten dit traject voort te zetten en gaat uitbreiden middels franchise. Zeker nu de franchisenemer zijn contract heeft verlengd voor nog een periode van vijf jaar.

“We willen uitbreiden door in een speelparadijs te gaan zitten met onze opvang. De eerste opvang-speelvestiging zal geopend worden in Lelystad”, aldus eigenaar Jim Rustveld. Het vinden van een geschikte locatie was de afgelopen jaren een flinke uitdaging. De formule had genoeg belangstelling en kandidaten, maar bleef hangen op het vinden van geschikte locaties. “Vooral het eigen aangrenzende buitenterrein is erg moeilijk te vinden. Meestal is een terrein mandelig en dat kan natuurlijk niet als je kinderen hebt die buiten moeten spelen.”

Op dit moment is Amberrosia ook in verregaande gesprekken om een vestiging te openen in Rotterdam. “We hebben daar een locatie en geschikte kandidaten die een intentieverklaring hebben getekend, dus dat we daar binnenkort open gaan is vrijwel zeker”, aldus eigenaresse Nelleke Rustveld-Groen.

Voor de vestiging in Lelystad zoekt de franchiseformule nog een franchisenemer. Amberrosia heeft de ambitie om twee vestigingen per jaar te openen, met een maximum van 15 locaties over heel Nederland.

Lijkt het u interessant om te ondernemen bij Amberrosia en wilt u meer informatie? Klik dan hier om vrijblijvend in contact te komen met de formule.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.