Amberrosia kinderopvang start met franchise-bijeenkomsten voor starters

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Kinderopvang franchiseformule Amberrosia gaat beginnen met het organiseren van informatie bijeenkomsten voor mensen die geïnteresseerd zijn te franchisen bij de formule. Iedere laatste zondag van de maand zal er in Almere een presentatie gegeven worden van/over de formule.

In deze presentatie zal worden uiteengezet waarom de formule succesvol is geweest in een zeer moeilijke economische periode voor de kinderopvang en waar het kant en klare kansen kan bieden. Daarnaast zal er een blik in de keuken van de formule gegeven door uitleg te geven over het concept leidster 2.0, waar er gewerkt wordt met tablets en apps. Ook worden de samenwerkingsverbanden, financieringsmogelijkheden en kostenbesparingsvoorstellen besproken.  Ook is er uiteraard ruimte voor vragen en een rondleiding.

Franchisegever Jim Rustveld legt uit; “Ik denk dat we een ijzersterk en uniek concept hebben. Zelfs in deze tijden stijgen onze omzetten. De formule heeft zich de afgelopen jaren bewezen en is nu klaar voor groei!”.

Inschrijven is gratis en vrijblijvend. Er zijn in Nederland bijna 70 locaties beschikbaar waar de formule kandidaten voor zoekt.

Aanmelden kan via jim@amberrosia.nl.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.