Ambitieuze franchisenemer van start bij Kwalitaria

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Maandag 1 september was de dag dat franchisenemer Danny Tang zijn vestiging van franchiseformule Kwalitaria opende. Tang is nu twee maanden onderweg en heeft geen spijt van zijn beslissing om franchisenemer te worden. ‘’Ik ben trots op mijn zaak en wat we de afgelopen twee en halve maand al hebben bereikt.’’

In het verleden is Tang al eerder werkzaam geweest in de branche. Nu gaat hij zelf het avontuur aan als eindverantwoordelijke. ‘’Met deze nieuwe winkel hoop ik de traditionele cafetaria achter me te laten. Ik wil de consumenten net iets meer bieden en dat probeer ik in alle facetten terug te laten komen. De sfeer, het assortiment, de uitstraling van het personeel heeft allemaal net dat beetje extra, wat ervoor zorgt dat ik meer kan bieden dan de doorsnee snackbar.’’

Tang liet zich niet tegenhouden om te gaan ondernemen in deze crisistijd. ‘’Je bent ondernemer of je bent het niet. Het is een gok die je waagt, maar als het lukt geeft het echt een kick,’’ aldus Tang. Nadat hij had besloten om te gaan ondernemen was de keuze voor Kwalitaria snel gemaakt. ‘’Ik was al bekend met Kwalitaria en vond hun concept erg goed, met een goed assortiment, lekkere snacks en friet, een duidelijke huisstijl en een sterke naam binnen de markt.’’

Franchise is volgens Tang een mooie manier van ondernemen. ‘’ Samen sta je sterker. Ik kan ten alle tijden terugvallen op een team dat achter me staat. De formule neemt mij daarnaast werk uit handen. Tijdens de opstart hebben ze me geholpen bij de bouw van de vestiging. Daarnaast hebben ze me geholpen bij de openingsactie en de bijhorende marketing. Dat zorgt ervoor dat ik mij kan concentreren op andere zaken, bijvoorbeeld het werven van personeel.’’

Ondanks dat de franchiseformule Tang veel werk uit handen neemt, geeft hij aan dat het als franchisenemer hard werken is. ‘’De formule ondersteunt op velen vlakken, echter is het niet zo dat ik als franchisenemer niks hoef te doen. Om succesvol te zijn geloof ik dat alles bij elkaar moet passen, zowel de franchisegever, de franchisenemer als locatie moeten op elkaar aansluiten. Daarnaast geloof ik dat je als ondernemer een beetje geluk moet hebben. Het moet je gegund worden.’’

Tang is nu twee maanden onderweg en kijkt terug op een hectische periode. ‘’Veel stress maar het geeft me echt voldoening dat alles nu staat. Ik geniet van de positieve reacties die ik krijg en probeer daarnaast te leren van de negatieve reacties. Mocht alles volgens plan verlopen, dan hoop ik binnen twee jaar opnieuw een vestiging van Kwalitaria te openen. Daar gaan we voor.’’

Kwalitaria is sterk aan het groeien! Ben jij ook geïnteresseerd in het starten van je eigen Kwalitaria? Vraag hier dan geheel vrijblijvend informatie aan en de formule neemt contact met u op.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website

franchise-season-art-class