Amediators lanceert Invoice Mediators & Incasso

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Amediators International specialiseert en ontwikkelt zich verder in mediation. Naast Werkstress Mediators heeft Amediators onlangs een nieuw incassomodel gelanceerd, namelijk Invoice Mediators & Incasso.

Kick Ligthart van Amediators International ziet het nieuwe Invoice Mediation als een snel en effectief middel binnen het bestaande incasso traject. Met name binnen het voortraject kan de schuldeiser aanzienlijk sneller openstaande vorderingen incasseren. Alleen al in de wettelijke verplichte periodes tussen herinneringen en aanmaning kan er veel gebeuren als de samenwerking bekoeld is door betalingsachterstand.

Volgens Ligthart kan incasso een succesvolle methode zijn om openstaande vorderingen te innen, maar het kan ook een valkuil vormen. Het kan de niet erkende betalingsonmacht bij de zakelijke debiteur omzetten in betalingsonwil. De zakelijke debiteur kan door een bekoelde samenwerking ook zijn eigen plan trekken, een plan waardoor de schuldeiser de vordering alleen nog als oninbaar kan afboeken. Door toepassing van Invoice Mediation zetten debiteur en crediteur in op een gezamenlijk plan dat beiden goed ligt, een oplossing zonder verliezers. Hierbij staat natuurlijk wel het NO CURE NO PAY incasso traject in de startblokken, indien de beoogde betalingsonmacht, betalingsonwil blijkt te zijn. Invoice Mediation biedt uitkomst, onder het motto “Incasso met klantbehoud”.

Invoice Mediators & Incasso is nog op zoek naar franchisenemers voor deze nieuwe formule die een groot werkgebied geboden krijgen. Ze krijgen dan eerst een spoedcursus Invoice Mediation & Incasso, zodat ze binnen no time inzetbaar zijn in de markt in hun eigen regio. Heeft u interesse om aan te sluiten bij deze formule? Vraag dan hier meer informatie aan.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.