Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

AMI Kappers doneert auto aan Stichting Haarwensen

Woensdag 16 april heeft Patricia Burggraaf van Stichting Haarwensen, de sleutels in ontvangst mogen nemen van een nieuwe Volkswagen Up: deze werd gedoneerd door AMI Kappers, die al jaren sponsor is van Stichting Haarwensen. Met deze auto kunnen medewerkers van de Stichting makkelijker zelf de patiënten bezoeken die niet in staat zijn om naar de kapsalon in het AMC te komen.

Kinderen die door een ernstige ziekte geen haar hebben, een pruik aanbieden. Stichting Haarwensen maakt pruiken voor kinderen die door deze nare omstandigheden hun eigen haar verliezen. AMI Kappers wil zich graag inzetten voor kinderen die alleen maar kunnen dromen van een mooie haardos. Niet iedereen is in staat om naar de kapsalon in het AMC te komen voor het aanmeten en aanbrengen van de pruik. Met de auto kunnen medewerkers van de Stichting nu makkelijker zelf deze patiënten bezoeken. Daarbij kan ook gedacht worden aan informatiebijeenkomsten in ziekenhuizen en presentaties op scholen, waarbij vervoer onmisbaar is.

Sylvia ter Avest, ambassadrice en hoofdredactrice van IVY Magazine, het glossy magazine van AMI Kappers is de drijvende kracht achter diverse inzamelingen. In 2008 liep Sylvia de marathon van NY om geld in te zamelen, in 2009 ontving Yvonne de Boer haar eerste auto en in 2012 liepen drie medewerkers de RopaRun, een gesponsorde estafetteloop van 520 km. In alle vestigingen van AMI Kappers kun je terecht wanneer je ook je haar wilt doneren aan Stichting Haarwensen. Is het haar dat afgeknipt moet worden meer dan 25 centimeter, dan doen we dat geheel gratis. Kijk voor de spelregels op www.stichtinghaarwensen.nl.