AMI Kappers opent AMI Gents in Deventer

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Saloneigenaresse van AMI Kappers Deventer, Mariska Schutten, en Gents specialist Deen Helthuis zullen op 24 september a.s. hun allereerste salon speciaal voor heren openen onder de naam AMI Gents. AMI Gents zal te vinden zijn aan de Achter de Broederen, tegenover de bestaande AMI salon in Deventer. Heren kunnen hier terecht voor gentlemen behandelingen volgens de laatste haartrends.

AMI Gents belooft met deze herensalon een plek te bieden waar heren zich kunnen terugtrekken en even kunnen ontspannen zodat ze vervolgens weer stijlvol voor de dag komen. De behandelingen worden op ambachtelijke wijze uitgevoerd. Bovendien inspireert AMI Gents elk seizoen met een haarmodelijn voor heren, wordt er in de salon gewerkt met speciale herenproducten van het haarverzorgingsmerk IVY Hair Care en bieden zij daarnaast een online webshop waar een uitgebreid assortiment aan scheerartikelen en stylingproducten te vinden is.

AMI Gents biedt drukbezette heren ook de mogelijkheid om van woensdag tot en met zaterdag in de pauze of na werktijd langs te komen voor behandeling. Heren kunnen hierdoor tussen 11:00 uur en 14:00 een bezoek brengen aan AMI Gents en dit combineren met een lekkere lunch. Heren kunnen ook na het werk terecht in de salon door de ruime openingstijden.

AMI Gents zal te vinden zijn aan de Achter de Broederen, tegenover de bestaande AMI salon in Deventer.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.