Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

AMI Kappers presenteert nieuwe lijn aan franchisenemers

Afgelopen zaterdag 10 maart presenteerde AMI Kappers de nieuwe haarmodelijn aan haar franchisenemers tijdens het jaarlijkse AMI Event in de Lebuïnuskerk in Deventer. Tijdens dit jaarlijkse evenement worden de resultaten van een goede samenwerking tussen hoofdkantoor en franchisenemers gepresenteerd en worden de franchisenemers en medewerkers meegenomen in de visie/inspiratie/tot stand koming van de eigen haarmodelijn van AMI Kappers wat een onderdeel is van de formule.

Gerben ter Avest, eigenaar van AMI Kappers, vertelt: “Ik ben ontzettend trots. Het AMI Event laat ieder jaar weer zien dat we met AMI Kappers meer zijn dan alleen de salon waar je je haar laat knippen. We inspireren en creëren. Dit is het tweede jaar op rij dat we het AMI Event in de Lebuïnuskerk in Deventer organiseren. Werkelijk een prachtige locatie. De karakteristieke, bijna mystieke eigenschappen van de kerk als decor voor zo’n trendy hairfashion show, dat is toch prachtig? Als je ziet hoeveel vakmensen er na zo’n avond als deze geïnspireerd naar huis gaan, dan kan ik niet trotser zijn dan dit.”

De eerste reactie van de franchisenemers waren  zeer positief. Alle franchisenemers krijgen gedurende het jaar meerdere trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwe trends en lijnen, en deze show is daar een onderdeel van  was hier niet anders volgens Ter Avest.

“Daarnaast organiseren we ieder jaar een inspiratiereis naar London, de hoofdstad van de haarmode. Franchisenemers worden uitgenodigd om ons daarheen te vergezellen. We stellen een inspirerend programma samen die we dan met zijn allen doorlopen. Dat is een groot voordeel van aangesloten te zijn bij een formule als de onze.”

Heeft u interesse om u als kapper aan te sluiten bij AMI Kappers? Vraag dan hier vrijblijvend informatie aan.

×