Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Amsterdam verwelkomt ijsketen Baskin-Robbins

Baskin-Robbins, ’s werelds grootste ijsketen, komt naar de Albert Cuypstraat, op de hoek bij de Ferdinand Bolstraat, in Amsterdam. Na de twee succesvolle openingen in Utrecht en Tilburg, is het nu de beurt aan Amsterdam om het nieuwste ice cream bakery concept van het tijdloze, Amerikaanse merk te presenteren. Dit nieuws maakt Baskin-Robbins, onderdeel van Dunkin’ Brands International, vandaag bekend.

De opening zal op woensdag 12 september om 12.00 uur  zijn. Deze opening zal uitbundig gevierd worden. De eerste 100 klanten die een halve liter ijs kopen, zullen 31 dagen lang terug mogen komen om gratis ijs op te halen.

Baskin-Robbins franchise

Baskin-Robbins, al 70 jaar leider op het gebied van (ijs)smaakinnovaties, opende deze lente haar allereerste winkel in Nederland in Utrecht en is actief binnen de franchise. Een groot succes. “Na de twee succesverhalen in Utrecht en Tilburg, is het de beurt aan Amsterdam om van onze heerlijke ijssmaken, creatieve ijscakes, milkshakes en ijs traktaties te genieten”, aldus Nabil Besali, master franchisenemer van Baskin-Robbins in Nederland.

De Baskin-Robbins store zal een uitgebreide selectie van het premium ijs hebben met zowel klassieke smaken als regionale favorieten.

Naast heerlijke ijssmaken, heeft Baskin-Robbins ook heerlijke drankjes en andere baked goods, om zo een totaalplaatje van lekkernijen te kunnen bieden aan de bezoekers.

IJsketen Baskin-Robbins trekt samen met Dunkin’ Donuts in pand De Pijp en zal aankomende woensdag openen.

×